Demonstration imod epidemiloven Aalborg 5. December 2020

De friheds-demonstrationer der foregår i Danmark lige nu er det smukkeste du overhovedet kan være en del af.

Selvom jeg var med i København 13. November med 2.000+ mennesker, så blev jeg ekstra rørt da jeg i dag demonstrerede med min hjemby Aalborg. Som en ægte Aalborgenser så var det helt specielle følelser der gik igennem kroppen når man møder de mange trygge øjne, varme smil og den store kærlighed fra de skønneste nordjyske frihedskæmpere.

Jeg har ingen idé om hvordan en sådan demonstration ser ud udefra…

Måske tænker folk at vi alle er syge i hovedet og skøre mennesker der trænger til opmærksomhed.

Måske tænker folk at det er snotforkælede mennesker der kun tænker på sig selv og ikke giver en fuck for andres helbred.

Eller måske tænker de ikke videre over det.

Måske er der folk der går forbi, men er for bange for at gå med og stå for det de tror på. Måske er man bange for at blive udskammet. Blive en af “de skøre”. 

Uanset hvad folk må tænke, så er sandheden at alle de mennesker der demonstrerer i Danmark er helt almindelige borgere der har mærket at noget er helt galt, gået et skridt bagud og set alting i sin helhed. Det er alle aldre, alle jobs og alle typer. Alle sammen har det til fælles at de vælger kærlighed og frihed frem for løgne, ulovligheder, tvang, psykisk nedbrydelse og et splittet Danmark.

Det er alle mennesker der sætter sig selv og deres liv på stand-by og står i den bidende kulde for at kæmpe for alle danskeres frihed i et stort håb om at Danmark vil vågne op og sige fra over for den gigantiske frygt-manipulation. 

Så kære du der læser dette og kan se og mærke at noget er helt galt i Danmark. Kom med. Tag til demonstration – også hvis du ikke ved nok eller har sat dig ind i detaljer. Jeg kan love dig for at du vil blive mødt med den største kærlighed og forståelse. Ingen bliver set ned på – vi er alle samlet fordi vi ønsker et yndigt land – igen.

Se her et sammenklip fra dagen:

DOWNLOAD MATERIALET (Kan frit benyttes overalt)

Klik her for at downloade video i fuld opløsning

Klik her for at downloade billeder i høj opløsning

Klik her for at downloade billeder i web opløsning

Galleri fra demonstrationen i Aalborg 5. December 2020

Følg mig her

Del dette indlæg

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Scroll til toppen