Det værste mareridt er nu blevet en realitet… 🇩🇰💔

I al hemmelighed har regeringen indført en bekendtgørelse der gør det muligt at tvangsundersøge, tvangsbehandle og tvangsisolere de danske borgere blot på en FORMODNING om at de er smittet af en almen farlig sygdom.
 
Det betyder at din kære nabo kan fortælle Styrelsen for patientsikkerhed at du muligvis er smittet hvorefter at de med politiets hjælp kan fjerne dig og tvangsisolere dig på ubestemt tid. Alt det her for en virus der minder forfærdeligt meget om influenza og som man har 99% chance for at overleve.
 
Din frihed er nu officielt taget fra dig og du er muligvis en af dem der roser regeringen for det.
 
Nu bliver du nød til at vågne op og tænke over om det her virkelig er den virkelighed du ønsker at leve i. Ønsker du virkelig at din far, mor, søskende eller bekendte bliver fjernet fra dig på ubestemt tid pga. en formodning om at de er smittet? Ønsker du virkelig at regeringen har 100% magt over din egen krop? Ønsker du virkelig at blive ved med at leve i denne fantasi-verden om at vi skal bruge så ekstreme tiltag for at beskytte hinanden for en virus som ikke engang har skabt overdødelighed i hele 2020?
 
Eller går du stadig bare i din drømmeverden om at hvis bare vi gør hvad der bliver sagt, “så bliver alt godt igen”?
 
Her kan jeg ligeså godt slå fast at den hverdag du kendte til før dette cirkus begyndte, den kommer aldrig igen. Selv hvis du frivilligt tager imod denne utestede og potentielt farlige vaccine, så kommer du ikke tilbage til normalen. Du skal ikke stoppe med at bære maske, du skal ikke stoppe med at holde afstand, du kan muligvis stadig blive smittet, du kan muligvis stadig smitte andre. Hvorfor spørger du? Fordi at vaccinen er betinget godkendt. Det vil sige at den langt fra er testet i den grad man normalt tester vacciner. Så du siger ja tak til en 50/50 mulighed – du er rent ud sagt en forsøgskanin.
 
Flere ældre er døde af at have fået vaccinen. Flere i USA har fået bivirkninger som krampe i hele kroppen der aldrig stopper.
 
Men tag du bare i mod den. Men respekter at jeg siger pænt nej tak. Jeg har ikke det mindste behov for at ville battle med min egen skæbne. Jeg er ikke egoistisk – jeg er bare realistisk. Jeg ANER ikke hvad den vaccine kan gøre ved mig og mine bekendte. Og nej, jeg stoler I DEN GRAD IKKE på de politikere der så gerne vil tvinge mig til alt muligt fordi de går så meget op i mit helbred.
 
Spørg dig selv hvordan Mette kan sige at “Ét menneskeliv tabt er ét menneskeliv for meget” – men samtidig er rygning lovligt? Hvornår har politikerne nogensinde gået op i folks sundhed? Tænker de overhovedet på de mentale konsekvenser borgerne får af det her cirkus? De mange mange mennesker der ender med depression og selvmord? Dem der har mistet deres livsværk på et splitsekund og nu kun kan tage en dag ad gangen fordi deres sikkerhed er forsvundet?
 
Alt den frygt der ligenu bliver spredt konstant er kun med til at holde folk i et mentalt fængsel. Jamen hvad nu hvis og hvad nu hvis. Jamen hvad nu hvis? Skal vi forbyde mennesker at gå over gaden? Du kunne jo blive kørt ned? Det var da et tåbeligt eksempel – ja I know… Det er ligeså dumt som at sige at vi ved ikke om denne virus bliver meget værre og meget farligere – nej, men vi ved enormt meget efter at have haft den i landet i over et år nu.
 
Vi har samtlige statistikker at kigge på. På få sekunder kan du finde ud af at influenza dræbte mange mange flere i 2018 – men der blev INTET lukket ned og INGEN var særligt bange for at blive smittet med influenza. Denne virus kan ikke engang måle sig op ad hvor mange der er døde af influenza i de forrige år. Men sjovt nok nu så går regeringen så uendeligt meget op i vores helbred og vil så utroligt gerne tvinge os til at tage en hastegodkendt vaccine for at passe godt på os. Hvor er de nogle fantastiske mennesker – sikke nogle helte.
 
Udover det går vi op i latterlige ting som smittetal som er udført med en PCR-test som ikke engang kan vise om du er smittet med virussen eller ej. Med samme test som du så glædeligt og tålmodigt stiller dig op for at få taget, så har testen testet positiv for virus i bl.a. et glas cola, en banan, en ged m.m. Testen er nu blevet gjort ulovlig i Portugal fordi den ikke tester rigtigt.
 
Det er på tide at du tager ansvar for dig selv og lader være med at behandle politikerne som din mor og far. Du er et selvstændigt menneske med din egen selvstændige tankegang. Så tænk nu lidt. Faktisk skal du tænke meget. Undersøg nu hvad der foregår og sæt to og to sammen. Hvorfor er der så mange millioner mennesker verdenen over der siger fra og demonstrerer på livet løs?
 
PLEASE, gør dig selv den tjeneste at tag ansvar for dig selv og tag ansvar for dit eget helbred. Jeg er sikker på at du mere end én gang har følt at noget er helt forkert. At du mere end én gang har fået bevist at du ikke kan stole på regeringen. At du mere end én gang har syntes at restriktionerne ikke giver nogen mening.
 
Så lyt nu til den følelse inde i dig der fortæller at noget er fuldstændig forkert. For du har ret – men du gider ikke stå ved det. Måske fordi du frygter hvad andre vil tænke eller sige om dig. Er det virkelig det værd? At være bange for hvad andre mennesker synes om dig? Er det virkelig dit fysiske og mentale helbred værd?
 
SIG FRA OG STÅ VED DET – du vil hurtigt opdage at mange tænker ligesom dig, men ikke har turde at sige fra endnu.
 
Vi er MANGE der står klar med åbne arme til at tage imod dig og hjælpe dig med at blive ordentligt oplyst om det største fupnummer i verdenshistorien. Men du kan også vælge at forblive i en drømmeverden af frygt og manipulation og håbe på at mor Mette fortsat tager dig i hånden med falske forhåbninger.
 
Valget er dit og du har en stemme. Sæt dig i førersædet i dit eget liv.

Følg mig her

Del dette indlæg

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Scroll til toppen