Hånden På Hjertet Podcast #1

Hånden På Hjertet..

Jeg har glædet mig ekstremt meget til endelig at kunne dele dette!

 

Peter Bystrup og jeg har valgt at slå hovederne sammen i et podcast-eventyr. Peter er ekspert inden for vaneændring og livsomlægning og jeg har haft den fornøjelse at være igennem et forløb med ham der rent ud sagt ændrede mit liv.

Igennem de sidste par år har vi dannet et venskab og haft timevis af lange samtaler – samtaler som vi ønskede at dele med verdenen. Det gør vi så nu. I første episode kan du høre om hvordan vi mødte hinanden og kom til at lave en podcast, lidt om mit eventyr i livet og forløb hos Peter og så deler vi en stor bid af hvad denne podcast kommer til at handle om. Det handler om livet og det handler om os. Vi ønsker at give erfaringen videre til dem der kan bruge den.

Jeg håber du vil give den et lyt og forhåbentlig følge med i de kommende episoder som lander første tirsdag i hver måned.

Introduktion til Hånden På Hjertet

Peter Bystrup driver virksomheden Heart Contact som specialiserer sig i vaneomlægning og generel livsforandring. Jonathan Søe er selvstændig fotograf og videoproducent. Da Jonathan i 2018 blev booket til at filme Peters weekend-seminar vidste han ikke hvad han gik ind til, men efter weekenden havde han fået en dyb forståelse for sig selv og et frø var sået til at påbegynde hans livsforandring. Deres veje mødtes igen og Jonathan sprang på et 12 ugers 1-on-1 forløb med Peter som ændrede hans måde at leve på. Fra en videoopgave til et forløb og nu til en podcast. Peter og Jonathan sætter ord på hvad dette specifikke forløb gør af forskel. Du kan se frem til at opleve en dyb viden omkring dig selv som menneske og få svar på de spørgsmål du besidder til livet. Samtalerne er laid back, rolige og med fokus på at plante små frø til udviklingen fra episode til episode. Velkommen til.

LYT TIL PODCASTEN HER

Spotify

Spreaker

Apple Podcasts

Google Podcasts

Podimo: Søg på “Hånden På Hjertet”

Følg mig her

Del dette indlæg

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Scroll til toppen