OM JONATHAN SØE

DAGDRØMMER

Sig ja til livet – det er min ideologi.

Hvis du er landet på denne side, så sidder du nu og læser om en kæmpe dagdrømmer. Jeg har siden barnsben lært at have modet til at drømme stort og have troen på at alt kan lade sig gøre. Mange drømme er gået i opfyldelse – de kommende drømme står netop nu i køen. Under dette afsnit kan du læse om min historie.

Mit mål er at støtte dig på din rejse og gøre hvad jeg kan for at få drømmen tættere på. Jeg kan hjælpe dig med at få skabt dit visuelle udtryk, få styrket dit brand og generelt skabe en form og struktur på den drøm du jagter. 

Uanset om du søger fotografering, videoproduktion, rådgivning, foredrag eller blot en god snak, så er jeg klar til at imødekomme dig med alt jeg er til at matche dine ønsker og drømme.

Alt godt på din vej

Når jeg siger at jeg har været et kreativt menneske hele mit liv – så er det altså noget jeg kan sætte 2 fede streger under.

Jeg begyndte allerede som 8-årig at lave videoer da jeg fik mit første videokamera. Det var et handy-cam der optog på små dvd-skiver. Jeg lavede små kortfilm, sjove sketches og animationsvideoer.

I 12-års alderen begyndte jeg at stå på skateboard. Jeg fik hurtigt samlet gode venner og skabte et “crew” som vi kaldte “High On Life”. Vi havde vores egen blog på nettet hvor vi ugentligt opdaterede med billeder og videoer. På 3 år blev det til 150 videoer.

I de 3 år var mit liv at gå i skole (for det meste), tage ud og skate, filme, hjem foran computeren og redigere, sove og igen dagen efter. Sådan var livet i 3 år – selvfølgelig også blandet med lidt fest og farver… 

Begyndte at lave videoer som 8-årig

Jonathan Søe
Jonathan Søe

Ungdom og live-tv

Jonathan TV-bingo

Som 15-årig blev skateboardet lagt på hylden (desværre – håber stadig i dag at jeg hopper på igen) og ungdommen hev fat i mig. Jeg var så heldig at min bedste ven skaffede mig en jobsamtale som kameramand hos Sifa’s TV-Bingo. Her endte jeg med at arbejde i 5 år som kameramand og lydmand.

Det var det FEDESTE arbejde for en som mig. Jeg var der hver onsdag, lørdag og søndag i 5 år. Programmet var live og hvis du lavede en fejl… Ja, så havde du lavet en fejl for der var ikke noget at rette op på. Du skulle være på og fokuseret. Til sidst var jeg så rutineret at det blev automatik for mig. 

Det var en fantastisk tid som både formede mig og gav mig en stor erfaring jeg har taget med mig videre. Jeg lærte også begrænsningens kunst mellem hvornår man kunne lave sjov og hvornår man skulle være seriøs. Arbejdet gav mig også mulighed for at komme med på storskærmsproduktion og bl.a. være kameramand på Natholdets TV-Bingo special afsnit.

Jeg fik kæmpet mig igennem en handelsskole uddannelse og endte med at få en elevplads i ved en af Danmarks største mode-webshops. Jeg gik hurtigt fra at pakke pakker på lageret til at stå for hele webshoppens online markedsføring. Det var det fedeste arbejde, men jeg kunne mærke at der var noget andet der trak i mig. Det klassiske 8-16 job passede jeg ikke ind i og jeg vidste at jeg ville kunne skabe vilde projekter med de kvalifikationer jeg havde.

Fra den ene dag til den anden blev til selvstændig. Sådan pludseligt. Jeg fik opsagt min elevkontrakt December 2015 og 4. Januar 2016 oprettede jeg min virksomhed. Jeg husker tydeligt følelsen. Jeg sad om morgen på en altan, drak min kaffe og kiggede ud over mørke Aalborg hvor de eneste lys var fra biler med folk der begyndte på arbejde og i skole efter juleferie.

Jeg var 21 år, boede på mine 2 kammeraters sofa, havde mit tøj i deres kosteskab og 200 kr. på min konto efter en fed nytårsaften. Ja – nu var jeg selvstændig og skulle blive ved med at sige til mig selv at jeg havde taget den rigtige beslutning.

Selvstændig, boede på en sofa og havde 200 kr. på kontoen

Jonathan Søe

Den fedeste rutschebanetur der ikke kan købes for penge

Søe Home Shoppen
Jonathan Søe og Gary Vaynerchuk

Jeg ville lyve hvis jeg sagde at det hele bare har været nemt for det har kraftedeme været hårdt (Beklager mit sprog!), men hold op hvor har det også været en fantastisk rejse. En kæmpe rutschebanetur hvor jeg både har skabt en virksomhed der er blevet mit levebrød og samtidig skabt en enorm udvikling i mig selv. Jeg er gået ned med stress og depression 4-5 gange, haft så meget angst at jeg ikke turde at tage en telefon og været presset til det maksimale.

Men i alt det negative har der været en fantastisk gave. Jeg står i dag stærkere end nogensinde. Jeg har ingen angst, ingen frygt, ingen overgørelse. Alt min erfaring er nu blevet til total balance i min krop og mit liv. En erfaring og gave jeg giver videre til dem der har brug for det. Alt den erfaring jeg har kan ikke købes for penge. Det er et klart bevis for at du kan lære meget, men du bliver nød til at udføre det hele i praksis og lære af dine fejl. Og jeg har i den grad lært!

Lært at sige fra. Lært at sige nej. Lært at kende mine grænser og lært hvor meget jeg kan rumme. Lært hvor jeg gør den største forskel. Lært hvordan jeg holder mig i balance i pressede situationer. Lært at sælge, lært at turde, lært at mærke efter og lært livet. Jeg har udviklet mig til at blive den jeg inderligt ønsker at være. En kunster og et kreativt menneske.

"Livet er et fantastisk lorteliv. Det er fantastisk og det er noget lort. Det bliver nød til at være begge dele for at være i balance" - Jonathan Søe

Min livshistorie

Som en del af podcasten Hånden På Hjertet udgav vi et bonus-afsnit med min livshistorie.

I denne fortælling lægger jeg kortene på bordet og fortæller med ærlighed hvordan jeg er blevet til den jeg er i dag. Det er en historie om at være et meget følsomt introvert menneske i en ekstrovert verden, om at turde at lytte til sin indre stemme og at overvinde kampen mod daglig angst der gjorde hver morgen til en boksekamp med mig selv. Jeg håber at denne historie både vil give dig et indblik i hvem jeg er og måske inspirere dig til at dele din egen livshistorie. God fornøjelse.

Hvad er din historie

Scroll til toppen