Opdag Aalborg

Opdag Aalborg er et videotiltag hvor jeg løbende vil videodokumentere forskellige steder i Aalborg. Dette indlæg vil opdateres med tiden.

Opdag Arkivstræde

På Arkivstræde finder du Aalborg Stadsarkiv som indsamler dokumenter om personer og begivenheder som alle er med til at fortælle om Aalborgs historie. Sammen med stadsarkivet findes Det Danske Udvandrerarkiv der samler fotografier, videodokumentation, breve og dokumenter der alle fortæller historier om danskere der tog ud på eventyr i verdenen. Udenfor findes det smukkeste areal med springvand, blomster og bænke hvor der er god mulighed for at nyde et øjebliks ro.

 

Opdag Kattesundet

På Kattesundet 10 ligger det legendariske spillested og kulturhus 1000Fryd. Udover at afholde koncerter så rummer huset også mange aktiviteter som øvelokale, lydstudie, atelier, bogcafé, filmklub, træningslokale, cykelværksted og café. Hos 1000Fryd er respekt nøgleordet og derfor er alle hjerteligt velkommen, så længe at man har et åbent sind og hjerte over for sine medmennesker. Musikalsk har 1000Fryd et fuldvoksent CV med navne man ikke kunne drømme om havde plads til at spille på det lille spillested. Det er navne som Green Day, Volbeat, Mew, Malk De Koijn, MØ, Sort Sol, Magtens Korridorer, Suspekt, Natasja, Bli’Glad, Master Fatman og mange mange MANGE flere.

Følg mig her

Del dette indlæg

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Scroll til toppen